• Sinds 1974
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Korting voor bedrijven
  • Levering in en

Zonneschermdoeken en zonweringsdoeken op maat bestellen

De zonweringsdoeken en screendoeken van het merk Tibelly en Swela die Aluparts levert, zijn geschikt voor het vervangen van het huidige doek van uw zonwering zoals knikarmschermen en uitvalschermen. Elk doek wordt op maat voor u gemaakt, verfijnd afgewerkt en is bij aflevering direct te gebruiken om uw oude zonweringsdoek te vervangen. Ook kunnen wij raamdoeken voor u maken van alle soorten zonweringsdoeken op deze pagina.

lees meer

Swela zonweringsdoeken (compleet afgewerkt)

Bekijk meer

Tibelly zonweringsdoeken (compleet afgewerkt)

Bekijk meer

Sattler Zonweringsdoeken (compleet afgewerkt)

Bekijk meer

Screendoeken op maat

Bekijk meer

Raamdoeken op maat

Bekijk meer

Hulp nodig bij bestellen?

Neem contact op

Screendoeken van Tibelly

Als u de doeken van uw screens wilt vervangen, bijvoorbeeld omdat uw huidige screendoeken versleten of kapot zijn, kunt u screendoeken van Tibelly op maat bestellen. We hebben zowel screendoeken met een openheid van 3% als van 1%. De doeken met een openheid van 1% zijn fijner geweven en laten minder zonlicht door.

> Bekijk alle screendoeken van Tibelly

Swela zonweringsdoeken

Van Swela hebben we de collecties Sunvas en Sunsilk Perla FR in ons assortiment. Van Sunvas zijn vele verschillende kleuren en patronen beschikbaar. De Sunsilk Perla FR heeft een flame retardant coating, wat vlamvertragend werkt.

> Bekijk alle Swela zonweringsdoeken

Tibelly zonweringsdoeken

Tibelly heeft ook een uitgebreide collectie acryl zonweringsdoeken. Zowel de normale doeken met stroken van 1,20 meter breed, als de Uni XL doeken die uit één geheel bestaan.

> Bekijk alle Tibelly zonweringsdoeken

© 2020 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop