Afwerkprofielen

Bent u op zoek naar aluminium afwerkprofielen? Voor de afwerking van uw project hebben wij allerlei profielen in ons assortiment. Wij hebben allerlei profielen in ons assortiment om projecten mee af te werken. Bijvoorbeeld slijtstrippen voor op de onderdorpel, trapkantprofielen om de trap af te werken, blank geanodiseerde aluminium plinten en profielen om plaatmateriaal vast te zetten. Denk aan waterslagen, plinten, trapkantprofielen en meer. Wij kunnen aluminium profielen ook voor u nabewerken.

Lees meer

Slijtstrip- en trapkant profielen

Bekijk meer

Hol-Bol profielen

Bekijk meer

Gebroken kant profielen

Bekijk meer

Kantprofielen

Bekijk meer

Plaatprofielen

Bekijk meer

Advies nodig of vragen?

Neem contact op

Slijtstrip- en trapkant profielen

Om houten onderdorpels en trappen te beschermen tegen beschadigingen, kunt u aluminium slijtstrip profielen en trapkant profielen gebruiken. Een slijtstrip kan ook gebruikt worden voor het verloop tussen 2 vloeren, als een drempel. Zowel slijtstrip profielen als trapkant profielen voorkomen uitglijden door de extra grip die het toevoegt. Deze profielen zijn verkrijgbaar in 2500mm en 5000mm en zowel onbehandeld aluminium (brute) en blank geanodiseerd. 

Slijtstrip- en trapkantprofielen

Hol-bol profielen

Aluminium hol-bol profielen zijn, zoals de naam al aangeeft, hol aan de ene kant en bol aan de andere kant. Hierdoor zijn ze heel veelzijdig in gebruik. Ook de hol-bol profielen zijn verkrijgbaar in 1250 mm, 2500mm en 5000mm en zowel onbehandeld aluminium (brute) en blank geanodiseerd. 

Hol-bol profielen

Gebroken kant profielen

Aluminium gebroken kant profielen zijn strips die afgerond zijn aan 1 zijde. Dit maakt ze ideaal voor het afwerken van werkbladen, zoals tafels, bureaus en planken. Ook de gebroken kant profielen zijn verkrijgbaar in 1250 mm, 2500mm en 5000mm en zowel onbehandeld aluminium (brute) en blank geanodiseerd. 

Gebroken kant profielen

Plinten

Deze aluminium plinten zijn blank geanodiseerd waardoor ze langdurig voor een mooie afwerking zorgen. Ze worden bijvoorbeeld toegepast bij vloeren, langs wanden en rond kolommen of zuilen in woningen of bedrijfsruimtes. Deze aluminium plinten zijn enkel leverbaar in 6000mm. 

Aluminium plinten

Kant- en plaatprofielen

Met behulp van aluminium kantprofielen en plaatprofielen kunt u bijvoorbeeld wc-hokjes bouwen. Tussen de wanden van de profielen plaatst u een plaat. Is het voor de zijkant van het project, heeft u een kantprofiel nodig. Voor verbindingsprofielen tussen meerdere platen heeft u plaatprofielen nodig.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop