Aluminium gebroken kant profielen

Aluminium gebroken kantprofielen worden het meest gebruikt voor het afwerken van de kanten van werkbladen zoals een bureau of tafel. Zeer geschikt voor industriële toepassingen. Wij kunnen aluminium profielen ook voor u nabewerken.

Lees meer

Aluminium gebroken kantprofiel 25x4mm

In 3 varianten - Vanaf € 20,49

Aluminium gebroken kantprofiel 32x5mm

In 6 varianten - Vanaf € 35,34

Aluminium gebroken kantprofiel 40x5mm

In 6 varianten - Vanaf € 41,55

Toepassingen gebroken kant profielen

Om gebroken kant profielen te gebruiken voor het afwerken van werkbladen, zoals tafels, bureaus en planken, is het belangrijk er op te letten dat de breedte van het profiel gelijk is aan de dikte van het werkblad. De hoeken kunt u secuur afwerken door 2 profielen verstek te zagen of 1 profiel uit te laten steken tot de dikte van het profiel en de ander hierop aan te laten sluiten. Dan is het wel het mooiste als u het vijlt zodat het naadloos aansluit. Het grote voordeel van gebroken kant profielen is dat werkbladen met ruwe randjes niet scherp meer zijn. Andere toepassingen zijn het afwerken van vloeren, wanden, plafonds, kasten en keukens.

Eigenschappen gebroken kant profielen

Gebroken kant profielen komen standaard in de lengtes 1250mm, 2500 mm en 5000 mm. Al onze aluminium profielen kunnen voor u op maat worden gemaakt en geleverd worden in brute of geanodiseerd aluminium. De kwaliteit van onze aluminium profielen wordt gekenmerkt door de waarde EN AW-6060 T6. De tolerantie is EN 755-1/9.

© 2022 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop