• Sinds 1974
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Korting voor bedrijven
  • Levering in en

Aluminium gebroken kant profielen

Gebroken kantprofielen worden het meest gebruikt voor het afwerken van de kanten van werkbladen zoals een bureau of tafel. Zeer geschikt voor industriële toepassingen. Wij kunnen aluminium profielen ook voor u nabewerken.

lees meer

Aluminium gebroken kantprofiel 25x4mm

In 4 varianten - Vanaf € 32,21

Aluminium gebroken kantprofiel 32x5mm

In 4 varianten - Vanaf € 55,56

Aluminium gebroken kantprofiel 40x5mm

In 4 varianten - Vanaf € 65,34

Toepassingen gebroken kant profielen

Om gebroken kant profielen te gebruiken voor het afwerken van werkbladen, zoals tafels, bureaus en planken, is het belangrijk er op te letten dat de breedte van het profiel gelijk is aan de dikte van het werkblad. De hoeken kunt u secuur afwerken door 2 profielen verstek te zagen of 1 profiel uit te laten steken tot de dikte van het profiel en de ander hierop aan te laten sluiten. Dan is het wel het mooiste als u het vijlt zodat het naadloos aansluit. Het grote voordeel van gebroken kant profielen is dat werkbladen met ruwe randjes niet scherp meer zijn. Andere toepassingen zijn het afwerken van vloeren, wanden, plafonds, kasten en keukens.

Eigenschappen gebroken kant profielen

Gebroken kant profielen komen standaard in de lengtes 2500 mm en 5000 mm. Al onze aluminium profielen kunnen voor u op maat worden gemaakt en geleverd worden in brute of geanodiseerd aluminium. De kwaliteit van onze aluminium profielen wordt gekenmerkt door de waarde EN AW-6060 T6. De tolerantie is EN 755-1/9.

Aluminium profiel niet gevonden?

Heeft u een specifiek profiel in gedachte die u er niet tussen ziet staan? Neem dan contact met ons op. Ons assortiment is veel breder dan wij op Aluparts kunnen tonen. Ook kunnen wij alle bovenstaande profielen ook leveren in blank geanodiseerd aluminium of gepoedercoat in elke RAL-kleur. Minimale afname is dan wel 2 x 2500 mm of 1 x 5000 mm per profielsoort. Informeer naar de toeslagen voor nabehandeling bij ons.

© 2021 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop