Aluminium op maat

Bent u op zoek naar aluminium op maat? Aluparts heeft ruim 1500 standaard profielen in allerlei varianten. Zit hier niet tussen wat u zoekt? Dan kunnen wij uw aluminium zetwerk profielen en platen maken. Bij Aluparts kunt u uw aluminium profielen op maat laten zetten zoals u dat wilt. Aluminium hoekstukken, vlakke aluminium platen, zetstukken en profielen worden door ons op maat gezet en gesneden. Wij kunnen aluminium profielen ook voor u nabewerken.

Lees meer

Advies nodig of vragen?

Neem contact op

Let op: deze maatwerk profielen kunnen na levering niet door ons retour worden genomen. Controleer daarom goed of u de juiste lengte (wij werken in millimeters en niet in centimeters) en kleurzijde (buiten- of binnenzijde) heeft aangegeven.

Brute, blank geanodiseerd of RAL-kleur

Al het aluminium zetwerk kan geleverd worden in onbehandeld aluminium, blank geanodiseerd of in de gewenste RAL-kleur. Het poedercoaten kan ook in een structure lak in verschillende RAL-kleuren. Daarnaast zijn er nog traanplaten, rijstekorrelplaten, RVS look geborstelde platen, vierkant en rond geperforeerde platen.  Blank anodiseren maakt een profiel weerbestendig en voorkomt roesten. Kijk in de tekeningen welke kant de werkzijde is en dus in een RAL-kleur gepoedercoat kan worden.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop