Aluminium zetwerk

Aluparts is gespecialiseerd in aluminium zetwerk en kan aluminium platen voor u zetten in verschillende soorten maatwerk profielen. Maak hieronder uw profielkeuze, en u kunt uw zetwerk vervolgens verder specificeren door het kiezen van de gewenste plaatstructuur, afmetingen en kleur. Afhankelijk van het type plaatmateriaal en optionele nabewerking is aluminium zetwerk gereed voor ophalen binnen 5 werkdagen. Als u kiest voor verzending, heeft u het met 2 weken in huis. Gepoedercoat zetwerk in n.t.b. Ralkleuren heeft circa 4 weken levertijd. Let op: de zichtzijde/kleurzijde is bij de meeste materiaalsoorten voorzien van beschermfolie. Dit dient u eerst te verwijderen voordat u het zetwerk plaatst. Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen van zetwerk? Neem dan contact met ons op.

Let op: zetwerk kan niet worden geretourneerd. Controleer daarom altijd goed de afmetingen (wij werken in mm en en niet in cm) en kleurzijde (buiten- of binnenzijde).

Lees meer

Zetwerk Vlak (strip)

In 28 varianten - Vanaf € 122,31 m2

Zetwerk Hoek binnenzijde kleur-/zichtzijde

In 28 varianten - Vanaf € 122,31 m2

Zetwerk Hoek buitenzijde kleur-/zichtzijde

In 28 varianten - Vanaf € 122,31 m2

Aluminium zetwerk U-profiel binnenzijde kleur-/zichtzijde

In 28 varianten - Vanaf € 122,31 m2

Aluminium zetwerk U-profiel buitenzijde kleur-/zichtzijde

In 28 varianten - Vanaf € 122,31 m2

Aluminium zetwerk Z-profiel

In 28 varianten - Vanaf € 122,31 m2

Aluminium zetwerk Z-profiel haaks

In 28 varianten - Vanaf € 122,31 m2

Aluminium zetwerk op maat

De term zetwerk wordt gebruikt om gevormde, of anders gezegd 'gezette', profielen uit metalen plaatmateriaal aan te geven. Bij Aluparts gebeurt dit machinaal, met behulp van computergestuurde aluminium bewerkingsmachines. Zetwerk leent zich goed voor verbouwingswerkzaamheden en andere klusprojecten en kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het afwerken van kozijnen, wanden en trappen, om maar eens een paar voorbeelden te noemen. Aluparts is gespecialiseerd in - en verkoopt uitsluitend - aluminium zetwerk, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met verschillende afwerkingen. Let op de knipkanten van zetwerk zijn altijd onbewerkt. Met jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw aluminium zetwerk. 

Aluminium zetwerk kopen

Wilt u aluminium zetwerk bestellen? Dit kan snel en eenvoudig via onze webshop, waarbij u zelf de gewenste plaatstructuur en afmetingen kunt selecteren. Voor uw  zetwerk heeft u keuze uit onderstaande soorten aluminium plaatmateriaal. Brute aluminium, blank geanodiseerd aluminium zetwerk of in een standaard voorgelakte RAL-kleur zijn doorgaans binnen 24 uur gereed voor verzending of afhalen. Bij ander plaatmateriaal is dit meestal vijf werkdagen.

  • Brute aluminium platen
  • Blank geanodiseerd aluminum platen
  • Aluminium platen met geborsteld RVS look
  • Eenzijdig ongelakte aluminium platen
  • Aluminium rijstkorrelplaat
  • Aluminium traanplaat
  • Aluminium geperforeerde platen

Naast platen in verschillende structuren en voorgelakte kleuren, kunnen diverse plaatmaterialen ook optioneel vooraf éénzijdig worden gepoedercoat in elke gewenste RALkleur, dit resulteerd in een levertijd van ca. 4 weken.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen van zetwerk? Neem dan contact met ons op. 

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop