Aluminium plaatbevestigingsprofielen

Om platen zoals schilderijen en sponsorborden te bevestigen, zijn aluminium plaatbevestigingsprofielen een hele nette oplossing. U kunt kiezen uit 2 soorten plaatbevestigingsprofielen: het montageprofiel waarbij de plaat 18mm van de muur afhangt. Bij het bevestigingsprofiel hangt de plaat ongeveer 7mm van de muur af. Ook is bij het bevestigingsprofiel de bevestigingshaak een handige toevoeging. Bij beide profielen kunt u een stuk af (laten) zagen om te gebruiken als bevestigingshaken. 

Lees meer

Bevestigings haak (brute)

€ 5,42

€ 4,48 excl BTW

Montageprofiel skeg (brute)

In 4 varianten - Vanaf € 21,08

Bevestigingsprofiel (blank anod)

In 4 varianten - Vanaf € 21,22

Montageprofiel skeg

Bij het montageprofiel skeg bevestigt u 1 deel aan de muur en 1 deel draait u om en bevestigt u aan de plaat. U kunt dit zelf zagen of u kunt gebruik maken van onze zaagservice. Dit profiel is geschikt voor oneffen muren.

Montageprofiel skeg

Bevestigingsprofiel

Het bevestigingsprofiel is geschikt voor plaatbevestiging. Met dit profiel hangt de plaat dicht tegen de muur, er wordt slechts 7mm ruimte gecreëerd. Bij dit profiel hebt u de keuze tussen bevestigingshaken gebruiken of ook stukken profiel af te (laten) zagen om omgekeerd als haak te gebruiken. In de afbeelding hierboven is het profiel oranje en de haak is rood. 

Bevestigingsprofiel

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop