Aluminium ladinglat profielen

Aluminium ladinglatprofielen zijn een slimme innovatie voor de carrosseriebouw van opleggers en aanhangwagens. Aluminium ladinglatten zijn lichter dan stalen ladinglatten en sterker dan houten ladinglatten. Afhankelijk van het formaat is het profiel verstevigd in het midden. Ladinglatprofielen zijn zowel te bestellen in onbehandeld (brute) aluminium en blank geanodiseerd aluminium. Verkrijgbaar in 3750mm en 7500mm. We kunnen aluminium profielen ook voor u nabewerken.

Lees meer

Ladinglatprofiel 100x25mm

In 4 varianten - Vanaf € 137,86

Ladinglatprofiel 120x25mm

In 4 varianten - Vanaf € 175,61

Ladinglatprofiel 200x25mm

In 4 varianten - Vanaf € 337,26

Waarvoor worden aluminium ladinglat profielen gebruikt?

Door het gebruiken van een aluminium ladinglat profiel kunt u besparen op het gewicht van traditionele stalen ladinglat profielen, met het behoud van de draagkracht. Om deze reden worden aluminium ladinglat profielen veelvuldig toegepast in de carrosseriebouw.

Het lage gewicht zorgt er voor dat de profielen ook makkelijk te dragen zijn en met de hand geplaatst kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf de RAL kleur en afwerking te kiezen zodat u geen voorbereidingen meer hoeft te treffen voordat u bezig gaat.

Welke lengte aluminium ladinglat profielen kan ik kopen?

De standaard lengtes die wij verkopen zijn 3750 mm en 7500 mm. U kunt deze met de standaard lengtes bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze op maat te laten zagen zodat u hier direct mee uit de voeten kunt. Uit de gekozen standaard lengte zagen wij de ladinglat profielen tot de lengtes die u nodig heeft. U kunt op onze nabewerken pagina alle mogelijke aanpassingen zien.

Meer informatie over aluminium ladinglat profielen?

Heeft u nog aanvullende vragen over onze aluminium ladingslat profielen? Onze specialisten helpen u graag telefonisch, per mail of via ons contactformulier om u van het juiste advies te voorzien! 

© 2022 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop