Standaard aluminium profielen

Bent u op zoek naar aluminium profielen? Met meer dan 1900 klantrecensies en een zeer uitgebreid aanbod van aluminium profielen is Aluparts de webshop waar u moet zijn voor hoekprofielen, U-profielen, kokerprofielen en Z-profielen. Op zoek naar aluminium profielen die volledig op maat zijn? Bestel dan direct uw maatwerk profiel via onze speciale bestelmodule waar u alle maten kunt invoeren en direct kunt bestellen. Wij kunnen aluminium profielen ook voor u nabewerken.

Lees meer

Hoekprofielen

Bekijk meer

U-profielen

Bekijk meer

T-profielen

Bekijk meer

Z-profielen

Bekijk meer

H-profielen

Bekijk meer

L-profielen

Bekijk meer

Advies nodig of vragen?

Neem contact op

Eigen werkplaats

Wij verwerken alle aluminium profielen in onze eigen werkplaats. Aluminium wordt twee keer per week geleverd. Dit zagen wij op de bestelde lengtes.  Profielen met een lengte van 1500 of 3000 mm kunnen grotendeels uit voorraad geleverd worden, mits u slechts 1 profiel bestelt.

Gratis verzending vanaf €250,-

Bij een bestelling vanaf €250,- betaalt u geen orderkosten. Dit geldt zowel voor verzending naar Nederland als België! Zie alle informatie over bezorgen bij Verzending en levertijd.

Met meer dan 1900 klantrecensies en een zeer uitgebreid aanbod aan aluminium profielen, is Aluparts de webshop voor al uw aluminium profielen. Hoekprofielen, U-profielen, kokerprofielen of Z-profielen zijn slechts enkele voorbeelden van de profielen die Aluparts kan leveren.

Eigenschappen

Alle aluminium profielen zijn in lengtes van 1500 mm, 3000 mm of 6000 mm verkrijgbaar en kunnen geheel voor u op maat worden gemaakt. De kwaliteit van al onze profielen is EN AW-6060 T6. De tolerantie is EN 755-1/9.

Toepassingen

Aluminium profielen kunnen voor een veelvoud van toepassingen gebruikt worden, zoals zonweringen, carports en het maken van terrasoverkappingen. Een aluminium profiel kan dus niet missen in uw doe-het-zelfproject.

Maatwerk aluminium profielen?

Op zoek naar maatwerk aluminium profielen? Bestel dan direct uw maatwerk profiel via onze speciale bestelmodule waar u alle maten kunt invoeren en direct kunt bestellen. Wij hebben hier een eigen werkplaats waar we alle maatwerk profielen snel en deskundig kunnen maken.

Aluminium profielen bestellen

Aluminium profielen komen in alle soorten en maten. Hieronder vind u een overzicht van de verschillende soorten aluminium profielen die u bij ons kunt bestellen.

Kantprofielen

De aluminium kantprofielen zijn afwerkprofielen. Deze profielen zijn verkrijgbaar in 2500mm en 5000mm.

Kantprofielen

Gebroken kantprofielen

Een aluminium gebroken kantprofiel heeft een platte onderkant en een afgeronde bovenkant. Ze komen in lengtes van 2500mm en 5000mm en kunnen we op elke maat zagen voor u.

Gebroken kantprofielen

Hoeklijn profielen

Het aluminium hoeklijn profiel wordt veel gebruikt voor afwerking. Van meubels tot dakranden en schuren. Het wordt ook wel hoeklijn of hoekstrip genoemd, aangezien dit profiel in een hoek gaat. Deze hebben we zowel gelijkzijdig als ongelijkzijdig (ook wel aluminium L-profiel genoemd).

Hoeklijn profielen

H-profielen

Een aluminium H-profiel is een profiel in de vorm van een H vanaf de kopse kant gezien. Een H-profiel wordt ook wel een koppelprofiel genoemd omdat het veel gebruikt wordt om bijvoorbeeld een verbinding te maken tussen 2 wand- of plafondplaten.

H-profielen

Hol-Bol profielen

Een aluminium hol-Bol profiel is hol aan de onderkant en bol aan de bovenkant.

Hol-Bol profielen

Koker profielen

Aluminium koker profielen worden voor veel toepassingen gebruikt. Van bouw tot tuinbouw, maar ook voor het maken van frames voor reclamedoeken. Ze zijn in allerlei afmetingen en diktes te krijgen, in lengtes van 1500mm, 3000mm of 6000mm.

Koker profielen

Ladinglat profielen

Aluminium ladinglatten worden in de carrosseriebouw gebruikt voor aanhangwagens en opleggers. Bij de grotere landinglat profielen is er extra versteviging in het midden. Voor de transportsector een betrouwbare optie.

Ladinglat profielen

Plinten (blank geanodiseerd)

Doordat deze aluminium plinten blank geanodiseerd zijn, zijn ze weersbestendig, blijven ze mooi en gaan ze niet roesten.

Plinten (blank geanodiseerd)

Ronde buizen

Aluminium ronde buizen zijn veelgebruikte aluminium profielen. Net als koker profielen worden ze veel gebruikt in de bouw, tuinbouw en bij klussen in en om het huis.

Ronde buizen

Strips / platstaf / vlakke profielen

Deze aluminium strips zijn zelf in allerlei vormen af te draaien waardoor ze vele toepassingen hebben. Ze zijn verkrijgbaar van 10mm tot 200mm breed en ook in verschillende diktes en lengtes.

Strips / platstaffen / vlakke profielen

Slijtstrips en trapkant profielen

Voor het beschermen van oppervlakten zijn de aluminium slijtstrips ideaal. Trapkant profielen worden gebruikt voor traptredes.

Slijtstrippen en trapkant profielen

T-profielen

Aluminium T-profielen worden veel gebruikt voor afwerken en het versterken van constructies. Ook voor daken worden T-profielen gebruikt.

T-profielen

Tent/touw profielen

In deze aluminium tent/touw profielen kunnen een touw of tentdoek/zeil geschoven worden. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt bij voortenten van caravans en campers.

Tent/touw profielen

U-profielen

Aluminium U-profielen worden voor allerlei toepassingen gebruikt, zoals randen, kasten, dakranden en andere constructies. We hebben zowel gelijkzijdige als ongelijkzijdige U-profielen in ons assortiment.

U-profielen

Z-profielen

Ook aluminium Z-profielen worden voor veel soorten toepassingen gebruikt. Voor het maken en afwerken van constructies, daken, kasten en andere klussen waarbij de Z-vorm van toepassing is.

Z-profielen

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop