Standaard aluminium profielen

Met meer dan 500 klantrecensies en een zeer uitgebreid aanbod van aluminium profielen is Aluparts de webshop waar u moet zijn voor hoekprofielen, U-profielen, kokerprofielen en Z-profielen. Op zoek naar aluminium profielen die volledig op maat zijn? Bestel dan direct uw maatwerk profiel via onze speciale bestelmodule waar u alle maten kunt invoeren en direct kunt bestellen. Wij kunnen aluminium profielen ook voor u nabewerken.

lees meer

Hoekprofielen

Bekijk meer

U-profielen

Bekijk meer

T-profielen

Bekijk meer

Z-profielen

Bekijk meer

H-profielen

Bekijk meer

Advies nodig of vragen?

Neem contact op

Eigen werkplaats

Wij verwerken alle aluminium profielen in onze eigen werkplaats. Er word twee keer per week aluminium aangeleverd. Dit wordt bij ons ingekocht per order. Handelsprofielen met een lengte van 6000 mm moeten worden besteld. De levertijd hiervan bedraagt ongeveer 2 werkdagen, mits op tijd besteld. Profielen met een lengte van 1500 of 3000 mm kunnen grotendeels uit voorraad geleverd worden.

Gratis verzending vanaf €250,-

Aluminium profielen verzenden we met de vrachtwagens van Transmission. Hierdoor kunnen we zelfs profielen van 6 meter lang bij u op locatie leveren. Bij een bestelling vanaf €250,- betaalt u geen orderkosten. Dit geldt zowel voor verzending naar Nederland als België!

Met meer dan 500 klantrecensies en een zeer uitgebreid aanbod aan aluminium profielen, is Aluparts de webshop voor al uw aluminium profielen. Hoekprofielen, U-profielen, kokerprofielen of Z-profielen zijn slechts enkele voorbeelden van de profielen die Aluparts kan leveren.

Eigenschappen

Alle aluminium profielen zijn in lengtes van 1500 mm, 3000 mm of 6000 mm verkrijgbaar en kunnen geheel voor u op maat worden gemaakt. De kwaliteit van al onze profielen is EN AW-6060 T6. De tolerantie is EN 755-1/9.

Toepassingen

Aluminium profielen kunnen voor een veelvoud van toepassingen gebruikt worden, zoals zonweringen, carports en het maken van terrasoverkappingen. Een aluminium profiel kan dus niet missen in uw doe-het-zelfproject.

Bij u thuis bezorgd

Aluminium profielen bestellen bij Aluparts heeft als grote voordeel dat het bij u thuis of op het werk geleverd wordt. Ook de grote profielen van 6000mm lang brengen de vrachtwagens van onze vervoerder moeiteloos bij u langs. Vanaf een bestelling van €250 betaalt u geen verzendkosten! Bij lengte materiaal t/m 3000mm zijn de orderkosten €28 en t/m 6000mm betaalt u €40 orderkosten.

Maatwerk aluminium profielen?

Op zoek naar aluminium profielen die volledig op maat zijn? Bestel dan direct uw maatwerk profiel via onze speciale bestelmodule waar u alle maten kunt invoeren en direct kunt bestellen. Wij hebben hier een eigen werkplaats waar we alle maatwerk profielen snel en deskundig kunnen maken.

Aluminium profielen bestellen

Aluminium profielen komen in alle soorten en maten. Hieronder vind u een overzicht van de verschillende soorten aluminium profielen die u bij ons kunt bestellen.

Kantprofielen

De aluminium kantprofielen zijn afwerkprofielen. Deze profielen zijn verkrijgbaar in 2500mm en 5000mm.

Bekijk alle kantprofielen

Gebroken kantprofielen

Een gebroken kantprofiel heeft een platte onderkant en een afgeronde bovenkant. Ze komen in lengtes van 2500mm en 5000mm en kunnen we op elke maat zagen voor u.

Bekijk alle gebroken kantprofielen

Hoeklijn profielen

De gelijkzijdige hoeklijn profiel wordt veel gebruikt voor afwerking. Van meubels tot dakranden en schuren. Het wordt ook wel hoeklijn of hoekstrip genoemd, aangezien dit profiel in een hoek gaat.

Bekijk alle hoeklijn profielen

H-profielen

Een H-profiel is een aluminium profiel in de vorm van een H vanaf de kopse kant gezien. Een H-profiel wordt ook wel een koppelprofiel genoemd omdat het veel gebruikt wordt om bijvoorbeeld een verbinding te maken tussen 2 wand- of plafondplaten.

Bekijk alle H-profielen

Hol-Bol profielen

Een Hol-Bol profiel is hol aan de onderkant en bol aan de bovenkant.

Bekijk alle Hol-Bol profielen

Koker profielen

Koker profielen worden voor veel toepassingen gebruikt. Van bouw tot tuinbouw, maar ook voor het maken van frames voor reclamedoeken. Ze zijn in allerlei afmetingen en diktes te krijgen, in lengtes van 1500mm, 3000mm of 6000mm.

Bekijk alle koker profielen

Ladinglat profielen

Ladinglatten worden in de carrosseriebouw gebruikt voor aanhangwagens en opleggers. Bij de grotere landinglat profielen is er extra versteviging in het midden. Voor de transportsector een betrouwbare optie.

Bekijk alle ladinglat profielen

Plinten (blank geanodiseerd)

Doordat deze aluminium plinten blank geanodiseerd zijn, zijn ze weersbestendig, blijven ze mooi en gaan ze niet roesten.

Bekijk alle plinten (blank geanodiseerd)

Ronde buizen

Ronde buizen zijn veelgebruikte aluminium profielen. Net als koker profielen worden ze veel gebruikt in de bouw, tuinbouw en bij klussen in en om het huis.

Bekijk alle ronde buizen

Strips / platstaf / vlakke profielen

Deze strips zijn zelf in allerlei vormen af te draaien waardoor ze vele toepassingen hebben. Ze zijn verkrijgbaar van 10mm tot 200mm breed en ook in verschillende diktes en lengtes.

Bekijk alle strips / platstaffen / vlakke profielen

Slijtstrips en trapkant profielen

Voor het beschermen van oppervlakten zijn de slijtstrips ideaal. Trapkant profielen worden gebruikt voor traptredes.

Bekijk alle slijtstrippen en trapkant profielen

T-profielen

T-profielen worden veel gebruikt voor afwerken en het versterken van constructies. Ook voor daken worden T-profielen gebruikt.

Bekijk alle T-profielen

Tent/touw profielen

In deze aluminium profielen kunnen een touw of tentdoek/zeil geschoven worden. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt bij voortenten van caravans en campers.

Bekijk alle tent/touw profielen

U-profielen

U-profielen worden voor allerlei toepassingen gebruikt, zoals randen, kasten, dakranden en andere constructies. We hebben zowel gelijkzijdige als ongelijkzijdige U-profielen in ons assortiment.

Bekijk alle U-profielen

Z-profielen

Ook Z-profielen worden voor veel soorten toepassingen gebruikt. Voor het maken en afwerken van constructies, daken, kasten en andere klussen waarbij de Z-vorm van toepassing is.

Bekijk alle Z-profielen

© 2021 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop