Hoekprofielen (19)

Een aluminium hoekprofiel is een strip met een rechte hoek er in. Perfect voor een strakke afwerking.

> Lees verder over aluminium hoekprofielenHoekprofielen

Toepassingen aluminium hoekprofiel

Onze hoekprofielen, ook wel hoeklijnen, hoeklatten of hoekstrips genoemd, worden vaak voor afwerking gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan (dak)randen, vloeren, schuren of kasten.

Gemakkelijk te bewerken

Aluminium is gemakkelijk te bewerken. U kunt met een boormachine gaten maken in de hoekprofielen om vervolgens met een platkopschroef het afwerkmateriaal strak te bevestigen. Heeft u net de verkeerde maat besteld? Met een metaalzaag kunt u het profiel gemakkelijk inkorten.

Verschillende lengtes

Wij leveren onze hoekprofielen in een minimale lengte van 1500 mm en een maximale lengte van 6000 mm.De aluminium profielen kunnen op elke gewenste lengte worden ingekort. Indien er een reststuk overblijft, zal deze worden meegestuurd. In deze rubriek kunt u de gelijk- en ongelijkzijdige hoekprofielen vinden en bestellen.

Maatwerk profielen

Naast onze standaard profielen, kunnen wij ook aluminium op maat leveren. Dit kunt u vinden onder gezette profielen.

Aluminium profiel niet gevonden?

Staat het door u gewenste profiel of specifieke maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Ons assortiment is veel breder dan wij op de site kunnen tonen. Tevens kunnen wij alle bovenstaande profielen ook leveren in blank geanodiseerd aluminium of gepoedercoat in elke RAL-kleur. Minimale afname is dan wel 2 x 3 meter of 1 x 6 meter per profielsoort. Informeer naar de toeslagen voor nabehandeling bij ons.