Raam onderdelen (13)

Aluparts biedt naast onderdelen voor aluminium of kunststof deuren ook onderdelen voor aluminium of kunststof ramen. Vervangende krukken (ook wel raamboom genoemd) bestelt u direct bij Aluparts.

> Lees verder over raam onderdelenRaam onderdelen

Raam onderdelen vervangen

Het grote voordeel van aluminium en kunststof kozijnen is dat ze lang meegaan met weinig onderhoud. Dit houdt echter wel in dat de losse onderdelen van ramen het eerder kunnen begeven dan de kozijnen en dus vervangen moeten worden. Deze vervangende onderdelen kunt u gemakkelijk bestellen bij Aluparts.

Draairamen, kiepramen en draai-kiepramen

We hebben vervangende onderdelen voor zowel voor draairamen, kiepramen als draai-kiepramen.

Draai-kiep onderdelen

Een draai-kiepraam vraagt om speciale onderdelen. Bijvoorbeeld een antifoutbediening zodat het raam niet meer op drie punten los kan komen zodat u het gevoel heeft dat het raam er uitvalt. Een kierstandhouder zorgt ervoor dat u het raam op een kiertje kan vastzetten. Met een raamvastzetter en bijbehorend vleugeldeel kunt u het raam ook vastzetten op een kiertje of wat verder open.

Krukken

De krukken zijn geschikt voor draairamen, kiepramen of draai-kiepramen. We hebben krukken voor naar binnen draaiende ramen en naar buiten draaiende ramen. Hier heeft u weer keuze in krukken met en zonder slot en sleutel.

Niet gevonden wat u zoekt?

Heeft u niet het vervangende raamonderdeel gevonden dat u zoekt voor uw kunststof of aluminium kozijn? Neem dan contact met ons op.