Deurbeslag

Op zoek naar nieuwe deuronderdelen, of is het tijd deze te vervangen? Aluparts heeft een ruim assortiment deurbeslag voor aluminium en kunststof deuren. Van deurklinken en deurkrukken tot scharnieren en cilinderplaatjes. Behalve externe deur onderdelen kunt u bij ons ook interne onderdelen zoals espagnoletten bestellen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten onderdelen die we verkopen. Heeft u vragen over onze deuronderdelen of hulp nodig bij bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

lees meer

Deurkrukken en -duwers

Bekijk meer

Deurvastzetters

Bekijk meer

Deurdrangers

Bekijk meer

Sloten en slotplaatjes

Bekijk meer

Scharnieren

Bekijk meer

Kantschuiven en espagnoletsluitingen

Bekijk meer

Cilinderplaatjes

Bekijk meer

Advies nodig of vragen?

Neem contact op

Veel voorkomende klachten bij deuren

Bepaalde klachten kunnen gemakkelijk worden opgelost door deurbeslag te vervangen:

  • als de deur slecht sluit
  • als een onderdeel loslaat
  • als het slot niet meer werkt
  • als de deur klemt

Dubbele deuren en bedrijfsdeuren

Als dubbele deuren niet meer los van elkaar open kunnen of vastgezet kunnen worden ondervinden uw klanten daar hinder van. Of u nu een winkel of bijvoorbeeld een showroom heeft, de deur is de eerste indruk die uw klant van uw zaak krijgt als ze binnenkomen.

Zelf deur onderdelen vervangen

Door zelf het deurbeslag te vervangen kunt u veel geld besparen. Nieuwe deuren zijn duur, terwijl vaak maar een klein onderdeeltje kapot is. Ook kunt u de uitstraling van een deur verfraaien door andere krukken of duwers te plaatsen.

© 2021 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop