Horren en hor onderdelen

Wilt u een plissé hordeur op maat plaatsen of wilt u zelf uw hor repareren? Wij hebben onderdelen voor plissé hordeuren en voorzet raamhorren. Ook voor een handgreep of clip bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u zelf een raamhor maken met onze zelfbouwsets.

Lees meer

Plissé hordeuren

Bekijk meer

Plissé hordeur onderdelen

Bekijk meer

Voorzethor zelfbouwsets

Bekijk meer

Aluminium horprofielen

Bekijk meer

Raamhor onderdelen

Bekijk meer

Advies nodig of vragen?

Neem contact op

Plissé hordeur op maat

Bent u de vliegen en wespen in huis zat? Voortaan in de hete zomers heerlijk de hele avond de deur open laten staan om af te koelen zonder dat de muggen naar binnen vliegen? Een plissé hordeur is een stijlvolle en praktische oplossing. Zowel voor enkele deuren als dubbele deuren en voor openslaande deuren en schuifpuien. Doorgaans plaatst u een plissé hordeur in het kozijn (in-de-dag) maar ook om de plissé hordeur tegen het kozijn te plaatsen (op-de-dag) hebben we een goede oplossing: montageprofielen.

Plissé hordeuren op maat

Plissé hordeur onderdelen

Als bijvoorbeeld de handgreep, clip, onderrail of bovengeleider van uw plissé hordeur kapot is, bent u veel voordeliger uit met een vervangend onderdeel dan een volledig nieuwe hor. Wij hebben onderdelen voor horren tot wel 2600 mm breed! 

Plissé hordeur onderdelen

Raamhor zelfbouwsets

Bent u de muggen zat? Een raamhor de meest effectieve methode om muggen uit uw woning te houden. Met onze raamhor zelfbouwsets weet u zeker dat de hor past in uw raamkozijn. Wij hebben zowel sets voor raamhorren met scharnieren als voor voorzet/inzet raamhorren.

Raamhor zelfbouwsets

Voorzet-raamhor onderdelen

Als een onderdeel van uw raamhor stuk is gegaan, hebben wij een breed assortiment aan raamhor vervangingsonderdelen. Zowel voor raamhorren met een scharnier als voor voorzet/inzet raamhorren.

Voorzet-raamhor onderdelen

Unilux hordeur onderdelen

Is een onderdeel van uw Unilux hor kapot gegaan? Wij werken met horren van Unilux en de meeste vervangende onderdelen zijn dus ook geschikt voor een Unilux hor.

Gaat een onderdeel passen op uw hor?

Dit is natuurlijk de vraag waar u antwoord op wilt. Producten waarbij de afmetingen relevant zijn, staan maatvoeringen. Zowel in de vorm van maatvoeringsfoto's als in de omschrijving.

Niet gevonden wat u zoekt?

Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Ons assortiment is breder dan wij op de webshop kunnen tonen. Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop