• Sinds 1974
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Korting voor bedrijven
  • Levering in en

Horren en hor onderdelen

Wilt u zelf uw hor repareren of heeft u een vervangend onderdeel nodig? Wij hebben onderdelen voor plissé hordeuren en voorzet raamhorren. Ook voor een handgreep of clip bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u zelf een raamhor maken met onze zelfbouwsets.

lees meer

Plissé hordeur onderdelen

Bekijk meer

Voorzethor zelfbouwsets

Bekijk meer

Aluminium horprofielen

Bekijk meer

Raamhor onderdelen

Bekijk meer

Hulp nodig bij bestellen?

Neem contact op

Plissé hordeur onderdelen

Als bijvoorbeeld de handgreep, clip, onderrail of bovengeleider van uw plissé hordeur kapot is, bent u veel voordeliger uit met een vervangend onderdeel dan een volledig nieuwe hor. Wij hebben onderdelen voor horren tot wel 2600 mm breed! U kunt ook complete plissé hordeuren bestellen (bij onze zusterwebshop Aluprotect)

Bekijk alle plissé hordeur onderdelen

Raamhor zelfbouwsets

Bent u de muggen zat? Een raamhor de meest effectieve methode om muggen uit uw woning te houden. Met onze raamhor zelfbouwsets weet u zeker dat de hor past in uw raamkozijn. Wij hebben zowel sets voor raamhorren met scharnieren als voor voorzet/inzet raamhorren.

Bekijk alle raamhor zelfbouwsets

Voorzet-raamhor onderdelen

Als een onderdeel van uw raamhor stuk is gegaan, hebben wij een breed assortiment aan vervangende onderdelen. Zowel voor raamhorren met een scharnier als voor voorzet/inzet raamhorren.

Bekijk alle voorzet-raamhor onderdelen

Unilux hordeur onderdelen

Is een onderdeel van uw Unilux hor kapot gegaan? Wij werken met horren van Unilux en de meeste vervangende onderdelen zijn dus ook geschikt voor een Unilux hor.

Gaat een onderdeel passen op uw hor?

Dit is natuurlijk de vraag waar u antwoord op wilt. Producten waarbij de afmetingen relevant zijn, staan maatvoeringen. Zowel in de vorm van maatvoeringsfoto's als in de omschrijving.

Niet gevonden wat u zoekt?

Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Ons assortiment is breder dan wij op de webshop kunnen tonen. Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

© 2021 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop