Plissé hordeuren

Plissé hordeur op maatHeerlijk binnen genieten van frisse lucht en prettig buitenlicht zonder last te hebben van vervelende vliegen, muggen, wespen of andere insecten in huis. Dat kan met een plissé hordeur op maat van Aluparts, gemaakt van hoogwaardig, weerbestendig aluminium en geplisseerd gaas.

lees meer

Gratis verzending!

Plissé hordeur enkele openslaande deur

In 96 varianten - Vanaf € 324,28
In meerdere kleuren

Plisse hordeur dubbele openslaande deur

Gratis verzending!

Plissé hordeur dubbele openslaande deur

In 96 varianten - Vanaf € 648,56
In meerdere kleuren

Gratis verzending!

Plissé hordeur enkele schuifpui

In 96 varianten - Vanaf € 324,28
In meerdere kleuren

Plisse hordeur dubbele openslaande deur

Gratis verzending!

Plissé hordeur dubbele schuifpui

In 96 varianten - Vanaf € 648,56
In meerdere kleuren

Op maat gemaakt

Opmeetgarantie

Voorzien van montagetape

Bezorgen of afhalen?

Geen zaag nodig. Kant-en-klaar pakket

Niet goed gemeten? Gratis een nieuwe

Eenvoudige montage met minimaal schroeven

U kunt kiezen voor gratis laten bezorgen of afhalen in Pesse, Drenthe

Plissé hordeur op maat

Aluparts beschikt over diverse hordeuren, zoals een plisséhordeur voor een enkele openslaande deur, plissé hordeuren voor dubbele openslaande deuren, een hordeur plissé voor een enkele schuifpui en hordeuren voor een dubbele schuifpui. Allemaal op maat gemaakt voor u!

> Bekijk plissé hordeuren op maat

Plissé hordeur onderdelen

Soms is een onderdeel van uw plissé hordeur aan vervanging toe. Geen probleem! Aluparts beschikt over een uitgebreid assortiment met verschillende onderdelen voor plissé hordeuren. Van onderrail of ondergeleider plissé hordeur tot bovengeleider plissé hordeur en van handgreep plissé hordeur tot bevestigingsclips.

> Bekijk plissé hordeur onderdelen

Voorzethor zelfbouwsets

Een voorzethor maakt u eenvoudig zelf met onze voorzethor zelfbouwsets. Een raamhor is een ideale oplossing tegen muggen en ander ongedierte in huis. Wel het voordeel van frisse lucht binnen, niet de vliegen, muggen en wespen die binnenkomen. We hebben zowel een zelfbouwset die u op-de-dag oftewel op het kozijn plaatst, als een zelfbouwset die u in-de-dag plaatst, oftewel in het kozijn. 

> Bekijk voorzethor zelfbouwsets

Aluminium horprofielen

Heeft u geen volledige voorzethorset nodig maar enkel de aluminium horprofielen? We hebben ze in verschillende soorten, lengtes en kleuren voor u!

> Bekijk aluminium horprofielen

Raamhor onderdelen

Voor vervangende raamhor onderdelen bent u bij Aluparts aan het juiste adres! Van pees, tot gaas, tot wervels. 

> Bekijk raamhor onderdelen

Meer informatie

Twijfelt u over de juiste keuze voor een plissé hordeur? Neem dan gerust contact op met Aluparts. Onze vakmensen voorzien u graag van deskundig advies. Zij kunnen u ook informeren over de prijs of kosten van een plissé hor en een eventuele plissé hordeur aanbieding.

Plissé hordeuren voor alle soorten deuren


Plissé hordeur voor een enkele openslaande deur

Een plissé hordeur op maat van Aluparts voor een enkele openstaande deur zorgt ervoor dat de frisse lucht heerlijk van buiten naar binnen stroomt zonder dat u last hebt van muggen, vliegen en andere insecten in huis.

Plissé hordeuren voor dubbele openslaande deuren

Lekker genieten van frisse lucht en het prettige buitenlicht, maar toch geen wespen, vliegen, muggen of andere insecten binnen? Dat kan met de plissé hordeuren van Aluparts voor dubbele openslaande deuren.

Plissé hordeur voor een enkele schuifpui

Met een plissé hordeur of harmonica hordeur van Aluparts voor enkele schuifpui houdt u insecten buiten, terwijl de frisse lucht wel naar binnen kan. Een hordeur voor een enkele schuifpui schuift u net zo gemakkelijk open en dicht als uw schuifpui.

Plissé hordeur voor een dubbele schuifpui

Een plissé hordeur van Aluparts voor dubbele schuifpui is ideaal om vervelende insecten buiten te houden, terwijl u binnen wel kunt genieten van frisse buitenlucht. Een dubbele hordeur bestaat uit twee horren die perfect op elkaar aansluiten.

Meten plissé hordeur

We onderscheiden het meten in het kozijn, ook wel meten in de dag (IDD) genoemd, en het meten op het kozijn of meten op de dag (ODD). Bij meten in het kozijn plaatst u de plissé rolhordeur in het kozijn tussen de stijlen en bij meten op het kozijn monteert u de plisséhordeur op het kozijn. Bij elke plissé hordeur vindt u een uitgebreide meetinstructie. Twijfelt u over de juiste maten? Neem dan gerust contact op met Aluparts, want onze professionals voorzien u graag telefonisch of per e-mail van deskundig advies.

Inmeten in het kozijn

Inmeten tegen het kozijn

Montage plissé hordeur

Bij plaatsen in het kozijn monteert u de plissé hor tussen de spijlen van het kozijn en bij monteren op het kozijn plaatst u de horgaas deur op de stijlen van het kozijn. Bij elke plissé hordeur staat een begrijpelijke montage-instructie. Twijfelt u over de correcte montage? Neem dan gerust contact op met ons, want de vakmensen van Aluparts voorzien u graag telefonisch of per e-mail van deskundig advies.

Montage in het kozijn

Montage tegen het kozijn

© 2022 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop