Kozijn onderdelen

Kunststof en aluminium kozijnen gaan lang mee. Soms zijn er echter wel onderdelen van de kozijnen aan vervanging toe, zoals de wind-waterkapjes of de beglazingsrubbers. Ook voor reiniging en onderhoud van uw kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Beglazingsrubbers

Bekijk meer

Wind-water afdekkapjes

Bekijk meer

Reiniging en onderhoud

Bekijk meer

Onderdorpels

Bekijk meer

Advies nodig of vragen?

Neem contact op

Beglazingsrubbers

Na verloop van tijd kunnen de beglazingsrubbers van uw kozijnen aan vervanging toe zijn. Bijvoorbeeld omdat uw oude beglazingsrubbers verstaft of uitgehard zijn. Wij hebben allerlei soorten beglazingsrubbers in ons assortiment: voor verschillende kozijnformaten en type beglazing. Voor enkel glas heeft u namelijk andere beglazingsrubbers nodig dan voor dubbel glas.

Beglazingsrubbers

Reiniging en onderhoud

Als u uw kozijnen op een professionele manier wilt schoonmaken en onderhouden hebben wij uitstekende producten in ons assortiment. Ze verlengen de levensduur van uw kozijnen en laten de kozijnen er weer als nieuw uitzien.

Reiniging en onderhoud

Wind-water afdekkapjes

Wind-water afdekkapjes laten water dat in het kozijn terecht gekomen is naar buiten gaan, zonder dat er wind of water door het gaatje naar binnen gaat. Als de wind-water afdekkapjes van uw kozijnen verweerd of kapot zijn of zelfs helemaal ontbreken, kunt u eenvoudig nieuwe bestellen bij Aluparts. Ook kunt u een monstersetje met verschillende wind-waterkapjes bestellen. Het monstersetje heeft gratis verzending!

Wind-water afdekkapjes

Kunststof onderdorpels

Als uw onderdorpel toe is aan vervanging, dan is een kunststof onderdorpel een praktische oplossing. 

Kunststof onderdorpels

Zoekt u andere kozijn onderdelen?

Heeft u niet de kozijn onderdelen gevonden die u zoekt? Neem dan contact met ons op. Ons assortiment is namelijk groter dan wij op de webshop kunnen laten zien.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop