Raam onderdelen vervangen

Het grote voordeel van aluminium en kunststof kozijnen is dat ze lang meegaan met weinig onderhoud. Dit houdt echter wel in dat de losse onderdelen van ramen het eerder kunnen begeven dan de kozijnen en dus vervangen moeten worden. Dit vervangende raambeslag kunt u gemakkelijk bestellen bij Aluparts.

Lees meer

Draai-kiep onderdelen

Bekijk meer

Raamkrukken

Bekijk meer

Bovenlicht onderdelen

Bekijk meer

Advies nodig of vragen?

Neem contact op

Draairamen, kiepramen en draai-kiepramen

We hebben vervangende onderdelen voor zowel voor draairamen, kiepramen als draai-kiepramen.

Draai-kiep onderdelen

Een draai-kiepraam vraagt om speciale onderdelen. Bijvoorbeeld een antifoutbediening zodat het raam niet meer op drie punten los kan komen zodat u het gevoel heeft dat het raam er uitvalt. Een kierstandhouder zorgt ervoor dat u het raam op een kiertje kan vastzetten. Met een raamvastzetter en bijbehorend vleugeldeel kunt u het raam ook vastzetten op een kiertje of wat verder open.

Draai-kiep onderdelen

Raamkrukken

De krukken zijn geschikt voor draairamen, kiepramen of draai-kiepramen. We hebben krukken voor naar binnen draaiende ramen en naar buiten draaiende ramen. Hier heeft u weer keuze in krukken met en zonder slot en sleutel.

Raamkrukken

Bovenlicht onderdelen

Een valraam wordt ook wel een bovenlicht genoemd. Bent u op zoek naar vervangende onderdelen voor uw bovenlicht?

Bovenlicht onderdelen

Niet gevonden wat u zoekt?

Heeft u niet het vervangende raamonderdeel gevonden dat u zoekt voor uw kunststof of aluminium kozijn? Neem dan contact met ons op.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop