Raamkrukken vervangen

Wilt u uw raamkrukken van aluminium kozijnen vervangen, dan is er een aantal zaken waar u op dient te letten. Draait het raam naar binnen of naar buiten? En wilt u de kruk met of zonder slot? Alle krukken zijn geschikt voor zowel draairamen, kiepramen als draai-kiepramen. Ook zijn alle krukken geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende ramen.

Lees meer

Draaikiepkruk, binnendraaiend

€ 34,29

€ 28,34 excl BTW

Draaikiepkruk, binnendraaiend incl. sleutel

€ 54,50

€ 45,04 excl BTW

Draaikruk, buitendraaiend

€ 39,25

€ 32,44 excl BTW

Notter sleutel voor draaikiepkruk

€ 6,55

€ 5,41 excl BTW

Draaikruk, buitendraaiend incl. sleutel

€ 65,59

€ 54,21 excl BTW

Naar binnen of naar buiten draaiend raam

Draait het raam naar binnen of naar buiten? Dit is belangrijk om na te gaan omdat u dan een andere kruk nodig heeft. In de titel van de producten staat "binnendraaiend" of "buitendraaiend" om u op weg te helpen.

Raamkruk met of zonder slot?

Voor de veiligheid kunt u overwegen om een raamkruk met slot en sleutel te nemen zodat u uw raam op slot kunt doen. Zeker op de begane grond en in steden is dit aan te raden.

Raamkrukken voor kunststof en aluminium kozijnen

Deze raamkrukken zijn geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen. Ze passen op raambeslag van het merk Notter. Voor andere merken is het verstandig naar de maatvoeringsfoto's te kijken en op te meten of dit in uw kozijnen gaat passen.

Vindt u niet wat u zoekt?

Zoekt u een andere kruk voor uw kunststof of aluminium kozijnen? Ons assortiment is groter dan we op de webshop kunnen laten zien, dus neem dan contact op. We helpen u graag verder.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop