Schuifpui onderdelen vervangen

Aluparts biedt losse aluminium schuifpui onderdelen aan die vaak goedkoper blijken dan het bestellen van een complete set, omdat vaak een enkel onderdeel defect is.

Lees meer

Grepen en klinken

Bekijk meer

Advies nodig of vragen?

Neem contact op

Schuifpui krukken en grepen

Welke krukken of grepen u voor uw schuifpui nodig hebt, hangt van een aantal factoren af. Zit de kruk binnen of buiten? Links of rechts? Moet de schuifpui op slot kunnen? Ook verkopen wij vervangende stiften voor uw schuifpuiklink. Gaat de hendel van uw schuifpui zwaar, gaat het niet meer open, draait het door of is het zelfs afgebroken? Dan heeft u vervangend schuifpui beslag nodig. Ook als u een slot in uw schuifpui wilt maken hebt u een andere kruk nodig.

Schuifpui grepen en klinken

Schuifpui loopwielen

Schuifpui loopwielen, tandemwielen en tandemrails zijn onderdelen die doorgaans het eerst aan vervanging toe zijn. Als u uw schuifpui rails moet vervangen, uw schuifpui wilt repareren of wilt weten wat de kosten zijn om wieltjes van uw schuifpui te vervangen, zit u op deze pagina goed.

Schuifpui tandem loopwielen en tandemrails

Schuifpui sloten

Als u een slot in uw schuifpui wilt vervangen, heeft u een slot en een slotplaat nodig. Een schuifdeurkruk met cilindergat kan ook gebruikt worden in plaats van een slotplaat boven/onder. Een haakslot is een betrouwbaar en veel gekozen slot voor een schuifpui.

Schuifpui sloten en slotplaten

Overige schuifpui onderdelen

Schuifpui buffers zijn een handige toevoeging aan schuifpuien om uw schuifpuiklink te beschermen. Ook voorkomt dit dat vingers tussen schuifdeuren kunnen komen.

Overige schuifpui onderdelen

Niet gevonden wat u zoekt?

Zoekt u een schuifpui onderdeel dat wij niet in de webshop hebben staan? Neem dan contact met ons op. Ons assortiment is groter dan wij op de webshop kunnen laten zien.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop