Bezorgen

Alles over verzendkosten, landen waaraan we leveren en levertijden.

Bij het bestellen van een artikel op de site van Aluparts geldt een zichtstermijn van 14 dagen. De zichtstermijn gaat in vanaf het moment dat uw bestelling bij u in het bezit is. Binnen deze 14 dagen mag u het bestelde artikel bekijken en zo nodig proberen, tenzij anders vermeld. Het retour sturen van uw order is geheel voor eigen rekening, tenzij wij onjuist hebben geleverd.

Wij adviseren u direct na ontvangst van het bestelde artikel te kijken of het geleverde product compleet en onbeschadigd is. Is dit niet het geval dan verzoeken wij u vriendelijk zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Niet tevreden over een product?

Bent u niet tevreden over het geleverde product, dan kunt u het binnen 14 dagen retourneren, dit geldt voor alle artikelen met uitzondering van maatwerkartikelen en monstersetjes. Dit zijn artikelen die wij speciaal op uw wens fabriceren of bestellen. Te denken valt aan zonweringdoeken, aluminium op maat, profielen op maat gezaagd en andere maatwerkproducten.

Artikelen dienen binnen de zichtstermijn van 14 dagen geheel compleet en in de voor zover mogelijk originele verpakking terug gestuurd te worden.

  • Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Onderhouds- en montageproducten die bij ontvangst zijn verzegeld of geseald, bijvoorbeeld door middel van cellofaan, een strip of een sticker mogen alleen ongeopend en in de originele onbeschadigde verpakking worden geretourneerd. Geopende of gebruikte schoonmaakmiddelen, montagelijm en lak worden dus niet teruggenomen.

Lees verder over retourneren van uw bestelling

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop