Bezorgen

Alles over verzendkosten, landen waaraan we leveren en levertijden.

Voor sommige producten kunnen de verzendkosten hoger uitvallen dan de prijs van het product dat u wilt bestellen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit vragen bij u oproept. Uiteraard probeert Aluparts de verzendkosten zo laag mogelijk te houden voor u.

Wij vinden het echter wel belangrijk dat de producten u in goede staat bereiken. Een betrouwbare vervoerder is hierbij van belang. De verzendkosten zelf worden bepaald door het gewicht en de lengte van het product. Voor aluminium profielen die doorgaans per 3000 mm worden geleverd worden hogere verzendkosten berekend door de vervoerder dan voor kleine objecten zoals een buismotor of schakelmateriaal. Door gebruik te maken van de zaagservice of kortere profielen, bespaart u flink op de verzendkosten. Bij 1750mm en bij 3000mm gaan de verzendkosten een stap omhoog. U kunt dus flink besparen door te zorgen dat de lengte daaronder blijft.

Bekijk verzendtarieven

Aluparts doet haar uiterste best de producten zo goed mogelijk te verpakken en te verzenden. Uit onze klantbeoordelingen blijkt dan ook gelukkig dat de producten in vrijwel alle gevallen onbeschadigd bij onze klanten worden afgeleverd.

Vragen over de verzending of de verzendkosten?

Heeft u vragen over de verzending van uw bestelling, of specifieke vragen over de verzendkosten?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop