Algemeen

Alle algemene vragen over uw bestelling bij Aluparts vindt u hier. Let op, hier staan geen productgerelateerde vragen tussen.

Ja, Aluparts levert zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Voor particulieren

Er is geen minimale afname om rekening mee te houden. De prijzen zijn overal inclusief BTW.

Voor bedrijven

Als bedrijven een account aanmaken tijdens het bestellen (bij het gegevens invoeren na de winkelwagen), krijgen ze vanaf de 2e bestelling 5% korting. Ook op elke volgende bestelling krijgt u 5% korting. Hiervoor dient u wel uw bedrijfsnaam, KvK-nummer en BTW-nummer  in te vullen. De factuur krijgt u automatisch in uw mailbox als u besteld heeft. Hierin staat ook de prijs excl. BTW en het BTW bedrag vermeld. 

Maak een foto met wat maten (meetlint of schuifmaat er naast) en mail ons deze toe. Wij zullen dan gaan kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Uiteraard is het mogelijk om langs te komen in onze showroom. U kunt het onderdeel aan ons laten zien, wij kunnen u dan direct adviseren.

Voor openingstijden van onze showroom, kijk bij contact.

Wanneer u een bedrijfsaccount (voor bedrijven uit zowel Nederland als België) aanmaakt krijgt u standaard 5% korting vanaf de 2e bestelling. De korting is dan ook alleen mogelijk voor bedrijven die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Lees meer over de voordelen van een bedrijfsaccount.

De foto's in deze webshop zijn eigendom van Aluparts en mogen dan ook niet zonder toestemming worden gebruikt door derden.

Mocht dit wel gebeuren dan zal Aluparts sommeren deze foto's met spoed te verwijderen.

Gebeurt dit niet dan zijn wij genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Aluparts is meer dan een webshop alleen. Achter de webshop staat een ervaren bedrijf in zonwering en geveltechniek. Dit betekent dat wij technische vragen kunnen en willen beantwoorden die te maken hebben met onze producten. U kiest met Aluparts dus voor een betrouwbare webshop met vakkundige medewerkers. 

Daarnaast bieden wij:

  • Garantie op onze producten
  • Een eenvoudig bestelproces
  • Veel producten zijn uit voorraad leverbaar
  • Afhaalmogelijkheden in onze showroom
  • Hulp bij vragen

Aluparts heeft geen webshopkeurmerk. Wij handelen op basis van ouderwets vertrouwen en klantcontact. Ons bedrijf bestaat niet voor niets al sinds 1974! Een webshopkeurmerk is in veel gevallen een commercieel initiatief, het werkt dan ook kostenverhogend voor de consument. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de levering van de zonweringsonderdelen of andere producten, dan horen wij dat graag.   

Ook kunt u meer dan 1800 recensies van andere klanten lezen.

Achter Aluparts staat Wemmenhove Zonwering en Geveltechniek. Dit bedrijf is al vele jaren een betrouwbare partner voor het onderhoud aan aluminium-gevel-elementen en zonwering voor vele bedrijven en particulieren. Als u full service geholpen wenst te worden, dus inclusief inmeten, afvoeren van oude kozijnen/zonwering/etc en het monteren van de nieuwe zonwering, kijk dan bij Wemmenhove.

Ons werkgebied voor Wemmenhove is Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. 

© 2022 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop