Aliplast kozijnonderhoud

Aliplast is een Belgisch kwaliteitsmerk voor onder andere kozijnen, deuren, schuifpuien, de stoere IDA deuren en wanden en meer. Aliplast levert moderne aluminium kozijnen. Het grote voordeel van aluminium kozijnen is dat ze onderhoudsarm zijn. Het enige onderhoud dat doorgaans plaatsvindt is het schoonmaken en in de wax zetten van de profielen. En na het verloop van jaren zijn de wind-waterkapjes aan vervanging toe.

Onderhoud aan Aliplast kozijnen

Voor het jaarlijks onderhoud van uw Aliplast kozijnen gebruikt u eerst de profielreiniger, Aliplast Periodi Clean. Als de kozijnen helemaal schoon zijn, kunt u de profielwax, Aliplast Maxigloss gebruiken. Wax zorgt ervoor dat de glans lang behouden wordt, vuil en water kan zich moeilijker hechten en UV-straling heeft minder invloed op uw kozijnen. Voor zwaar onderhoud gebruikt u de Maxi Cleaner. Dit is roestoplossend en voor zwaar vervuilde kozijnen. Als u uw kozijnen goed onderhoud, zult u de Maxi Cleaner dus niet nodig hebben.

Aliplast Maxigloss blikverpakking 500ml - Profielwax

€ 44,38

€ 36,68 excl BTW

Aliplast Periodi Clean fles á 500 gr. - onderhouds profielreiniger

€ 28,68

€ 23,70 excl BTW

Aliplast Maxi Cleaner pot à 500 gram Roest en vet-oplossend reinigingsmiddel

€ 33,26

€ 27,49 excl BTW

Producten voor kozijnonderhoud

Aliplast wind-waterkapjes

Wind-waterkapjes zijn gemaakt van kunststof, en kunststof verstaft na verloop van jaren: het wordt helemaal hard en verbrokkeld uiteindelijk. Ook kunnen wind-waterkapjes eraf vallen of eraf gestoten worden en verdwijnen. Dan heeft u nieuwe wind-waterkapjes nodig. U kunt kiezen uit normale Aliplast wind-water afdekkapjes of windbestendige kapjes. Ze hebben ongeveer dezelfde sleufbreedte, dus zullen doorgaans beide op uw Aliplast kozijnen passen. De windbestendige kapjes zijn een uitkomst als u last heeft van fluitende wind door uw kozijnen. 

Aliplast wind-water afdekkapjes

In 14 varianten - Vanaf € 18,65

Aliplast wind-water afdekkapjes, windbestendig

In 2 varianten - Vanaf € 18,65

Wind-waterkapjes

Vragen over uw Aliplast kozijnen?

Heeft u andere vragen over Aliplast kozijnen? Wij plaatsen veel Aliplast kozijnen, deuren, schuifpuien en IDA deuren en wanden bij klanten. Neem gerust contact met ons op.

 © 2022 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop