• Sinds 1974
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Korting voor bedrijven
  • Levering in en

Informatie over aluminium laten poedercoaten

U kunt uw product door ons laten poedercoaten. Geef in het opmerkingenveld in het bestelproces (onder het kiezen van de betaalwijze) aan welke zijde de zichtzijde is.

De kopzijdes van het profiel worden niet gepoedercoat.

De prijs wordt automatisch berekend. Bij poedercoaten betaalt u €87,- opstartkosten per kleur, ongeacht hoeveel profielen u in die kleur bestelt. Daarbovenop kost het poedercoaten €23,- per m2 oppervlakte. Er wordt een minimumoppervlakte van 0,1m2 per product gerekend, bijvoorbeeld als u kopschotjes of hele kleine strips bestelt.

Profielen worden gepoedercoat in volle lengtes van 6 meter en vervolgens afgekort geleverd op uw gekozen aantallen en lengtes. Dus ook als u een korter profiel bestelt, betaalt u het poedercoaten van de volledige lengte. 

Levertijd: ca. 15-20 werkdagen na bestelling/betaling.

Het laten poedercoaten (en/of op maat laten zagen), zorgt dat u wettelijk gezien geen recht op retour hebt. Door het poedercoaten is het namelijk een maatwerkproduct geworden. Bij beschadigingen lossen we dit uiteraard wel op. Let goed op dat u de zichtzijde doorgeeft in het opmerkingenveld in het bestelproces (onder het kiezen van de betaalwijze)!

 

© 2021 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop