Informatie over aluminium laten poedercoaten

U kunt uw product door ons laten poedercoaten. Wij poedercoaten standaard in halfglans en uitsluitend in ral-kleuren.

 

Zichtzijde doorgeven

Let op: Geef in het opmerkingenveld in het bestelproces (onder het kiezen van de betaalwijze) aan welke zijde de zichtzijde is.

Let goed op dat u de zichtzijde doorgeeft in het opmerkingenveld in het bestelproces.(onder het kiezen van de betaalwijze!) De te coaten profielen hebben namelijk altijd een zijde waarvan de dekking minder is en/of oplegplekken heeft van het liggen tijdens het lakken. Bij ingegeven orders zonder opgave van zichtzijde worden de volgende zijdes van de profielen als zichtzijde beschouwd door de poedercoater: strippen, platstaf en ongelijkzijdige kokers: 2x smalle zijde, 1x brede zijde. Hoeklijnen en U-profielen: buitenzijde L / U en de wanddikte. Vierkante koker / vierkantstaf en ronde buizen / rondstaf: 3 zijdes zicht, 1 zijde zal altijd oplegplekken hebben! 

 

Kopzijdes niet gepoedercoat

De kopzijdes van het profiel worden niet gepoedercoat.

 

Kosten poedercoaten

De prijs wordt automatisch berekend. Bij poedercoaten betaalt u €87,- opstartkosten per kleur, ongeacht hoeveel profielen u in die kleur bestelt. Daarbovenop kost het poedercoaten €23,- per m2 oppervlakte. Er wordt een minimumoppervlakte van 0,1m2 per product gerekend, bijvoorbeeld als u kopschotjes of hele kleine strips bestelt.

Profielen worden gepoedercoat in volle lengtes van 6 meter en vervolgens afgekort geleverd op uw gekozen aantallen en lengtes. Dus ook als u een korter profiel bestelt, betaalt u het poedercoaten van de volledige lengte. 

 

Levertijd

Levertijd: ca. 15-20 werkdagen na bestelling/betaling.

 

Geen recht op retour bij maatwerkproducten

Het laten poedercoaten (en/of op maat laten zagen), zorgt dat u wettelijk gezien geen recht op retour hebt. Door het poedercoaten is het namelijk een maatwerkproduct geworden. Bij beschadigingen lossen we dit uiteraard wel op. Let goed op dat u de zichtzijde doorgeeft in het opmerkingenveld in het bestelproces.(onder het kiezen van de betaalwijze!) De te coaten profielen hebben namelijk altijd een zijde waarvan de dekking minder is en/of oplegplekken heeft van het liggen tijdens het lakken. Bij ingegeven orders zonder opgave van zichtzijde worden de volgende zijdes van de profielen als zichtzijde beschouwd door de poedercoater: strippen, platstaf en ongelijkzijdige kokers: 2x smalle zijde, 1x brede zijde. Hoeklijnen en U-profielen: buitenzijde L / U en de wanddikte. Vierkante koker / vierkantstaf en ronde buizen / rondstaf: 3 zijdes zicht, 1 zijde zal altijd oplegplekken hebben!

 

© 2022 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop