Aluminium profielen bestellen

Op zoek naar een aluminium profiel? Aluparts is dé online groothandel voor het bestellen van aluminium profielen. Zo leveren wij de gangbare profielen zoals aluminium H-profielen, aluminium T-profielen of aluminium Z-profielen. Ons assortiment bevat daarnaast ook aluminium afwerkprofielen, aluminium slijtstrippen en aluminium kokerprofielen. Om het assortiment helemaal compleet te maken leveren wij ook aluminium profielen met een holle en bolle kant, aluminium hoekprofielen en ronde aluminium buizen.

Zetwerk en maatwerk

Heeft u een afwijkende maat of afwerking nodig, dan kunt u ook onze gezette profielen, ook wel zetwerk genoemd, bestellen. Hierbij wordt een aluminium plaat op de zetbank gelegd en in de juiste vorm gezet. Hiermee is dus maatwerk mogelijk. Uiteraard kunt u deze platen ook bestellen.

Brute aluminium of aluminium met coating?

Onbehandelde aluminium profielen worden ook wel brute aluminium genoemd. Deze profielen zijn niet voorzien van een coating en zijn niet geanodiseerd. Voor dak- en gevelsystemen kunt u beter geen brute aluminium delen gebruiken. Door de wisselende weersomstandigheden wordt de aanblik van het materiaal steeds doffer door aanslag. Zoekt u aluminium profielen met kleurcoating dan kunt u ook maatwerk aluminium profielen bij Aluparts bestellen die in vele RAL-kleuren geleverd kunnen worden. Ook kunnen wij alle aluminium profielen voor u poedercoaten.

Zaagservice: voor u op maat gemaakt

De standaard afmetingen van de algemene profielen in ons assortiment zijn 1500mm, 3000mm of 6000mm. Aluparts kan uw aluminium profielen volledig voor u op maat maken. Voordat u het profiel aan uw winkelwagen toevoegt, kunt u aangeven hoe u het op maat gezaagd wilt hebben.


Korting voor bedrijvenKorting op uw bestelling

Maak geheel gratis een bedrijfsaccount aan (uw KvK-nummer is hiervoor benodigd). U profiteert direct van 5% korting op uw bestelling!

Profiteer direct

Bij het afrekenen kunt u direct een bedrijfsaccount aanmaken en de korting wordt gelijk verrekend op uw bestelling. Bij terugkerende bestellingen kunt u vervolgens weer eenvoudig inloggen. Lees meer over het aanmaken van een bedrijfsaccount.


Aluparts: betrouwbare kwaliteit sinds 1974

Aluparts in Pesse, DrentheAls onderdeel van Wemmenhove staat Aluparts voor kennis en kwaliteit. Vanuit onze vestiging in Pesse (Drenthe) leveren wij dagelijks aluminium profielen, buismotoren en zonwering onderdelen aan klanten uit heel Nederland en België.
Lees meer over Aluparts

Uw bestelling afhalen in onze showroom

Liever uw bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk. Bestellingen kunnen van maandag tot en met zaterdag worden afgehaald in onze showroom. De optie voor afhalen kunt u bij uw bestelling selecteren.

Bestel uw aluminium profielen op Aluparts.nl

  • Specialist sinds 1974
  • Ruime keuze in aluminium profielen
  • Gratis voor u op maat gemaakt
  • Gemakkelijk en veilig online afrekenen
  • Geleverd binnen 5 tot 7 werkdagen
  • Afhalen in showroom mogelijk

Vragen over onze aluminium profielen?

Specifieke vragen over een bepaald type profiel of ziet u het gewenste product niet in ons assortiment voorkomen? Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag!© 2021 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop