Type zijwand

Vanuit de tuin naar binnen bekeken of het de linkerzijde, rechterzijde of beide is. 

Hardglazen schuifwand

Met een hardglazen schuifwand heeft u volledige controle over of u een koele zomerbries juist wel of niet onder de overkapping wilt hebben. Als het een doorgangsroute is, is het ook ideaal om hardglazen schuifwanden te hebben. Boven de hardglazen schuifwand komt nog een polycarbonaat spie.

Polycarbonaat zijwand

U kunt ook de zijwand volledig afsluiten maar nog wel licht binnenkrijgen met een polycarbonaat zijwand. Een polycarbonaat zijwand maakt u helemaal zelf op maat zodat het altijd past, ongeacht de hellingshoek die u heeft gekozen tussen muurprofiel en gootprofiel. U krijgt polycarbonaat platen, 2 zijprofielen, bovenprofiel en onderprofiel, en tussenprofielen. De polycarbonaat zijwand trekt u helemaal door naar boven, dus u hebt geen spie nodig! 

Aluminium vulplanken zijwand

Een stijlvolle optie voor een zijwand zijn de aluminium vulplanken. U krijgt het juiste aantal aluminium vulplanken met benodigde profielen om zelf de zijwand te maken. Hier komt een polycarbonaat spie boven. Zoals u in de foto hierboven kunt zien, heeft u zelf vrijheid om de spie zo klein mogelijk of zo groot mogelijk te maken, aangezien u een volledige polycarbonaat plaat van 980mm breed krijgt. 

© 2022 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop