• Sinds 1974
  • Gratis verzending vanaf €250,-
  • Korting voor bedrijven
  • Levering in en

Mini Martin zoek-en-vind actie

 

Doe mee en maak kans op een Makita accuboormachine!

Zoals velen van jullie al wel zal zijn opgevallen hebben we onze webshop vernieuwd. Zo kunnen we onze bezoekers en klanten ook in de toekomst de beste service blijven bieden. Natuurlijk willen we dit niet onopgemerkt laten, dus daarom hebben we een leuke actie georganiseerd: de mini Martin zoek-en-vind actie. Als oprichter en eigenaar van Aluparts is Martin altijd in voor een lolletje, dus voordat we tot drie konden tellen had hij zich al ergens tussen de producten verstopt. Weet jij hem te vinden? Dan maak je kans op het winnen van een Makita accuboormachine t.w.v €175!

Hoe ziet de actie eruit?

Vanaf 1 juni zal mini Martin zich gedurende een periode van vier weken élke week verstoppen bij een ander product uit ons assortiment. Aan jou de taak om hem te vinden. Om je bij je zoektocht te helpen geven we elke week ook een hint, onderaan deze pagina. Deelnemers die Martin weten te vinden maken kans op één van de vier accuboormachines die we in juli zullen verloten. 

Zo doe je mee:

 

Tip: Dit keer vind je me bij de handbediende zonwering, tussen de windwerken. Ondanks dat dit rechthoekige kastje minder sterk is dan zijn familieleden levert hij een sterk staaltje werk.

 

Succes!

© 2020 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop