Somfy buismotoren bestellen?

Somfy BuismotorMet behulp van een elektrische buismotor van Somfy kunt u de bediening van uw zonwering, zonnescherm of rolluik automatiseren en elektrisch maken. De Somfy buismotoren staan garant voor kwaliteit waarbij u standaard beschikt over 5 jaar garantie. Als doe-het-zelver zijn buismotoren prima bij uw bestaande zonwering, zonnescherm of rolluik in te bouwen. De buis waarmee het doek (of rolluik) wordt opgerold biedt plaats aan de buismotor waaraan het tevens diens naam ontleent. Aluparts beschikt over een ruim assortiment aan Somfy buismotoren.


Greep uit ons assortiment van Somfy buismotoren

Gratis verzending!

Somfy Mercure 3/30, LS40 3Nm

€ 150,69

€ 124,54 excl BTW

Gratis verzending!

Somfy Aries S 4/16, LS40 4Nm

€ 160,53

€ 132,67 excl BTW

Gratis verzending!

Somfy Mars 9/16, LS40 9Nm

€ 162,71

€ 134,47 excl BTW

Gratis verzending!

Somfy Vulcan 13/10, LS40 13Nm

€ 170,90

€ 141,24 excl BTW

Gratis verzending!

Somfy Ariane 6/17, LT50 6Nm

€ 130,99

€ 108,26 excl BTW

Gratis verzending!

Somfy Jet 10/17, LT50 10Nm

€ 136,44

€ 112,76 excl BTW

Complete assortiment


Welke Somfy buismotor heb ik nodig?

Wanneer u kiest voor een buismotor van Somfy is het belangrijk een aantal aspecten van uw huidige zonwering in acht te nemen. Voor een uitvalscherm is de buisdiameter (waarmee het doek wordt opgerold) van belang, alsook de afmeting van uw zonnescherm. Vaak betreft dit een buisdiameter van 63 mm (buis 63), of een buisdiameter van 78 mm (buis 78). De diameter van de buismotor is daarentegen vaak lager waardoor er ruimte over is. Deze ruimte vult u op met een bijpassende adapterring.

Het benodigde koppelvermogen berekenen van uw buismotor

Naast de buisdiameter is de afmeting van uw zonwering belangrijk voor de keuze van een Somfy buismotor. Het formaat van de zonwering bepaalt welk koppelvermogen (de trekkracht) benodigd is. Dit wordt uitgedrukt in Newtonmeter, de eenheid van koppel. Het benodigde koppelvermogen van uw Somfy buismotor kan verschillen van 8 Nm tot en met 25 Nm. In onze handleiding 'Welke buismotor heb ik nodig?' staat handig omschreven welke buismotor u benodigd bent.

Welke Somfy buismotoren zijn er?

Somfy levert diverse buismotoren met uiteenlopend koppelvermogen variërend van 3 Nm tot en met 50 Nm. De verschillende modellen zijn onder te verdelen in:

  • Bedrade Somfy buismotoren, LS en LT
  • RTS Somfy buismotoren, die werken met radio signaal
  • IO Somfy buismotoren, die werken via internet

Waarom Somfy buismotoren bestellen bij Aluparts?

Aluparts is al meer dan 40 jaar specialist in zonwering en geveltechniek. Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze buismotor. Al onze buismotoren worden gratis verzonden. Ook is het mogelijk uw bestelling af te halen in onze showroom.

x


Vragen over Somfy buismotoren?

Specifieke vragen over een buismotor of niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop