Somfy zonweringproducten

Denk aan zonweringproducten en de kans is groot dat Somfy boven komt drijven. Als Frans kwaliteitsbedrijf kent het ook grote naamsbekendheid in Nederland met diverse oplossingen voor binnen- en buitenzonwering en rolluiken. Somfy staat voor inventieve oplossingen, gemak en een hoge kwaliteit. Somfy stelt zich het huis van de toekomst voor: nog beter doordacht, comfortabeler en veiliger. Met de Somfy Smart Home en IO producten kan de zonwering met een app bijvoorbeeld Google Home via spraakbediening aangestuurd worden. Bekijk hier welke Somfy IO buismotor u nodig hebt.

Het Somfy-assortiment van Aluparts:


Somfy buismotoren van topkwaliteit

De buismotoren van Somfy zijn standaard voorzien van 5 jaar garantie. U kunt er dus op vertrouwen dat u met Somfy kwaliteit in huis haalt. Dat is wel zo prettig aangezien u jaren van uw zonwering of rolluik wilt kunnen genieten. De Somfy buismotoren variëren van een koppelvermogen tussen 5 Nm en 50 Nm. Somfy heeft 3 categorieën buismotoren. De bedrade Somfy motoren zijn de LT en de LS, geschikt voor een draaischakelaar. De RTS motoren bestuurt u met een afstandsbediening of draadloze wandzender. De Somfy IO buismotoren zijn te besturen met een app of spraakbesturing. Bekijk welke Somfy IO buismotor u nodig heeft.

Gratis verzending!

Somfy Mercure 3/30, LS40 3Nm

€ 150,69

€ 124,54 excl BTW

Gratis verzending!

Somfy Aries S 4/16, LS40 4Nm

€ 160,53

€ 132,67 excl BTW

Gratis verzending!

Somfy Mars 9/16, LS40 9Nm

€ 162,71

€ 134,47 excl BTW

Alle buismotoren


Somfy Smart Home 

Alle Somfy Smart Home en IO producten kunnen aangesloten worden op de Tahoma Switch. Dit is de centrale bediening die u met een app kunt bedienen. Ook kunnen ze worden aangesloten op een spraakassistent zoals Google Home of Amazon Alexa. Zo kunt u uw zonwering, beveiliging, garagedeur, verlichting, muziek en meer met elkaar koppelen. Maak slimme scenario's om het weggaan 's ochtends, het thuiskomen na een lange werkdag en het naar bed gaan te automatiseren. Zo kunt u de rolluiken automatisch omhoog laten gaan als uw wekker gaat. U kunt uw beveiliging aan laten springen en de lampen uit laten doen wanneer u de deur uitgaat. Laat de lampen aan gaan en uw favoriete muziek afspelen als u thuiskomt. En de rolluiken naar beneden gaan en lampen uitgaan als u naar bed gaat.

Somfy Smart Home


Optimaal gemak met de Somfy Soliris zon- en windautomaat

Even van huis weg en het begint hard te waaien terwijl uw zonneschermen nog naar beneden zijn? Geen probleem met de Somfy Soliris zon- en windautomaat. Dankzij de slimme elektronica wordt bij sterke wind en dichte bewolking automatisch uw zonwering weer veilig ingetrokken.

Somfy Soliris Smoove Uno

€ 171,77

€ 141,96 excl BTW

Somfy Zon/windsteun (los) met 5 mtr wit snoer 3 aders

€ 79,28

€ 65,52 excl BTW

Somfy Soliris opbouwkastje wit

€ 4,32

€ 3,57 excl BTW

Zon- en windautomaten


Draadloos uw zonwering bedienen met de Somfy Situo handzender

Niets is vervelender dan te moeten opstaan en naar de schakelaar van uw zonwering, zonnescherm of rolluik te moeten lopen om deze te kunnen bedienen. Dankzij de Somfy Situo handzender kunt u overal in huis (of in de tuin) uw zonwering bedienen met een druk op de knop met de handige Somfy Situo afstandsbediening.

Handzenders


Somfy bedraad of draadloos schakelmateriaal

Binnenontvangers, draadloze schakelaars zoals de Somfy Smoove of een opbouwkastje. Aluparts heeft een ruim assortiment aan schakelaars en binnen- of buitenontvangers van Somfy voor de gewenste aansturing van uw zonnescherm of rolluik. 

Bedrade schakelaars
Draadloze handzenders en wandzenders

De juiste aansturing voor Somfy buismotoren met de Somfy relaiskast

Twee of drie buismotoren kunt u aansturen met de bijbehorende relaiskast waardoor iedere motor individueel gezekerd is. Ideaal voor aansturing van meerdere buismotoren via afstandsbediening of de Soliris zon- en windautomaat.

RK2 relaiskast voor 2 motoren

€ 80,80

€ 66,78 excl BTW

RK3 relaiskast voor 3 motoren

€ 125,53

€ 103,74 excl BTW

Brel Relaiskast voor 4 motoren DC-134

€ 49,95

€ 41,28 excl BTW


Op zoek naar een specifiek Somfy onderdeel?

Niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten, wij helpen u graag.© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop