Terrasoverkapping Bosco

Met een aluminium terrasoverkapping van Aluparts zorgt u voor extra leefruimte in uw tuin en extra comfort van uw terras. In de avond nog even lekker buiten zitten of gezellig met vrienden en familie onder de aluminium overkapping genieten van een hapje en drankje. De Bosco terrasoverkapping kent een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding met verfijnde afwerking en kent een zware bouwkwaliteit. U heeft de keuze uit diverse afmetingen, kleuren en vormen. Ook zijn er extra opties bij te bestellen, zoals LED-spots en heaterstrips. 

Voordelen van een aluminium terrasoverkapping

 • Verkrijgbaar in twee voordelige modellen
 • Solide aluminium constructie
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Optimaal genieten van het buitenleven
 • Optionele LED-spots en terrasheater mee te bestellen
Type Aluminium terrasoverkapping Bosco
Levering Directe levering vanuit de fabrikant
Montagehandleiding Meegeleverd
Garantie 5 jaar
Levertijd 2 weken

Eenvoudig zelf aluminium terrasoverkapping monteren

Voor de doe-het-zelver is het een eenvoudige klus om zelf een aluminium terrasoverkapping te monteren tegen een muur. Met de montagehandleiding terrasoverkapping Bosco zet u deze kap gemakkelijk neer. 

Benodigde gegevens

Om u een offerte te kunnen sturen voor een Bosco terrasoverkapping hebben we de volgende gegevens van u nodig:

 • Breedte
 • Diepte
 • Kleur
 • Sierlijst vorm
 • Staanders vorm
 • Kleur polycarbonaat platen
 • Betonpoeren meebestellen
 • Led-spots
 • Heater

Breedte

De terrasoverkapping Bosco is in vaste breedtes verkrijgbaar: 4060mm, 5060mm of 6060mm. De overkapping kunt u bestellen als compleet bouwpakket. De overkapping kunt u vervolgens zelf op maat maken door de constructie-onderdelen op maat te maken. Kies daarom altijd de breedte die de gewenste afmetingen van uw overkapping het beste benadert. Vanaf een breedte van meer dan 5000mm zal de overkapping altijd 3 staanders hebben.

Diepte

De Bosco terrasoverkapping is verkrijgbaar in 4 dieptes: 2500mm, 3000mm, 3500mm en 4000mm. De overkapping kunt u bestellen als compleet bouwpakket. De overkapping kunt u vervolgens zelf op maat maken door de constructie-onderdelen op maat te maken. Kies daarom altijd de diepte die de gewenste afmetingen van uw overkapping het beste benadert.

Kleur

De aluminium terrasoverkapping Bosco is verkrijgbaar in crème wit (RAL 9001) en in antraciet grijs (RAL 7024).

Crème wit (RAL 9001) Antraciet grijs (RAL 7016)

Sierlijst vorm

De sierlijst bevindt zich aan de voorkant van de overkapping (de voorste horizontale ligger) en werkt onder andere de afwatering weg. De sierlijst bepaalt in grote mate de uitstraling van uw overkapping. U kunt kiezen voor een klassieke sierlijst of een tijdloze halfronde sierlijst.

Sierlijst rond Sierlijst klassiek

Staanders vorm

Voor de terrasoverkapping heeft u de keuze uit halfronde of vierkante staanders. Het enige verschil tussen beide staanders is dat bij de halfronde staanders de achterzijde vierkant is en de voorkant is half afgerond.

Staander halfrond Staander vierkant

Kleur polycarbonaat platen

De dakplaten van de Bosco terrasoverkappingen zijn gemaakt uit polycarbonaat (kunststof). De platen zijn uit meerdere lagen opgebouwd voor een solide constructie. U kunt kiezen uit helder kunststof of transparant wit kunststof (opaal). Heldere dakplaten zorgen voor meer lichtinval terwijl de opaal dakplaten zorgen voor een gefilterd, diffuus licht.

Polycarbonaat helder Polycarbonaat opaal

Betonpoeren meebestellen

Betonpoeren zijn handige bevestigingspunten voor de staanders van uw overkapping. Dit zijn voorgegoten funderingen uit beton. Indien u de overkapping bevestigd op een bestaande betonvloer of gemetselde zuil heeft u geen betonpoeren nodig. De betonpoeren zijn leverbaar als standaard betonpoeren zonder hemelwaterafvoer (HWA) of als betonpoer met hemelwaterafvoer zodat u de afwatering via een staander kunt aansluiten op uw riolering.

Accessoires meebestellen

U kunt direct een aantal accessoires meebestellen om dit tijdens de montage eenvoudig te plaatsen. U kunt kiezen uit:

3 LED-spots + dimmer [ + € 162,00 ] 
Set van 3 LED-spots inclusief dimmer en bijbehorende kabelset. De meegeleverde kabels zijn lang genoeg om de gehele overkapping te kunnen overbruggen. Met deze set kunt u bijvoorbeeld 3 draagliggers voorzien van elk een LED-spot. De meegeleverde dimmer regelt alle aangesloten LED-spots tegelijk.

6 LED-spots + dimmer [ + € 210,00 ]
Set van 3 LED-spots inclusief dimmer en bijbehorende kabelset. De meegeleverde kabels zijn lang genoeg om de gehele overkapping te kunnen overbruggen. Met deze set kunt u bijvoorbeeld 3 draagliggers voorzien van elk een LED-spot. De meegeleverde dimmer regelt alle aangesloten LED-spots tegelijk.

Heaterstrip 2400W [ + € 299,00 ]
De heaterstrip is een welkome accessoire als u 's avonds nog even lekker onder de overkapping wilt kunnen zitten. Deze handige terrasheater neemt weinig plaats in, is elektrisch en in tegenstelling tot bijvoorbeeld andere heaters geeft deze heater geen (hinderlijke) rode gloed. Specificaties heaterstrip: 2400W, 10,4A, afm: 1500x186x67mm. Het bereik van de heaterstrip is ongeveer 15 m2.

Lakstift [ + € 6,00 ] 
De lakstift kunt u bijbestellen om eventuele krasjes of beschadigingen bij te kunnen werken. De kleur komt exact overeen met de geselecteerde kleur van uw overkapping.

Bestel uw zonwering op maat direct online bij Aluparts

Aluparts is uw leverancier voor een complete buitenzonwering, overkapping of plissé hordeur op maat. Bij ons kunt u snel en eenvoudig maatwerk screens, ritsscreens, rolluiken, aluminium terrasoverkappingen en plissé hordeuren bestellen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium voor de profielen in onze producten.

Offerte aluminium overkapping Bosco aanvragen

Als u dit alles helder heeft kunt u eenvoudig via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte voor uw Bosco overkapping aanvragen. Om u te helpen, kunt u onderstaand lijstje kopiëren en plakken (selecteer onderstaand lijstje met de muis, rechter muisknop op klikken en dan kopiëren) in het veld "Opmerking". Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

 • Screen / ritsscreen / rolluik / overkapping
 • Breedte: 4060mm / 5060mm / 6060mm
 • Diepte: 2500mm / 3000mm / 3500mm / 4000mm
 • Kleur: Antraciet grijs (RAL 7024) / crème wit (RAL 9001)
 • Sierlijst vorm: Rond / Klassiek 
 • Staanders vorm: Halfrond / Vierkant
 • Kleur polycarbonaat platen: Helder / Opaal
 • Betonpoeren meebestellen: Ja / Nee
 • Led-spots: 3 stuks / 6 stuks
 • Heater: Ja / Nee
 • Lakstift: Ja / Nee© 2022 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop