Vernieuwde webshop Aluparts!

Vandaag is onze vernieuwde webshop live gegaan! Na maanden van hard werken, is het nu zover. Naast een modern uiterlijk, is er veel voor u verbeterd. 

Verlaging verzendkosten 
Verzendkosten zijn voor normale pakketjes verlaagd van €9,50 naar €6,95. 

Op maat laten zagen 
Lengte materiaal kunt u op maat laten zagen, door dit bij het product in te vullen. U geeft eenvoudig aan hoe lang alle stukken moeten zijn, en het systeem rekent met u mee. Er gaat automatisch 5mm per zaagsnede vanaf. 

Categorieën filteren 
U kunt in categorieën filteren. Zo kunt u bij buismotoren bijvoorbeeld filteren op merk, aantal Nm (koppelvermogen) en motordiameter. 

Eenvoudig juiste lengte en kleur kiezen 
U kunt de juiste lengte en kleur kiezen voordat u het product in de winkelwagen plaatst. Voorheen moest dit via een tabel of via het opmerkingenveld. 

Account aanmaken voor particulieren en bedrijven 
Voorheen konden bedrijven al een account aanmaken, nu kunnen particulieren dit ook.  

Uitbreiding type aluminium platen 
Uitbreiding in de beschikbare soorten platen voor zetwerk profielen en plaatmateriaal. Nu ook structure lak, traanplaten, geperforeerde platen en meer.  

Overzichtelijk menu 
Via het eenvoudige mega-menu vindt u snel wat u zoekt. Weet u niet precies waar het onderdeel dat u zoekt bij hoort? Ook de zoekfunctie in de zoekbalk (of vergrootglas) is flink verbeterd. 

Werkt iets niet goed? 
Komt u een technisch probleem tegen, werkt iets niet of vindt u ergens een fout? Neem contact met ons op. We willen dit erg graag weten zodat we het op kunnen lossen. 

© 2022 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop