Wees er als de vliegen bij!

Wilt u vlieg-vrij het voorjaar in en zonder irritatie de zomer door? Doe er dan een plissé hordeur (of een raamhor set) van Aluparts voor.

Plissé hordeur op maat gemaakt

Heerlijk binnen genieten van frisse lucht en prettig buitenlicht zonder last te hebben van vervelende vliegen, muggen, wespen of andere insecten in huis. Dat kan met een plissé hordeur van Aluparts, gemaakt van hoogwaardig, weerbestendig aluminium en geplisseerd gaas.
Voor elke situatie is er een geschikte plissé hordeur. Via het keuzemenu op onze site kunt u aangeven hoe u de deur wilt plaatsen en kunt u extra opties toevoegen, waaronder een onderrail en bijpassende accessoires zoals een handgreep.

Bekijk plissé hordeuren

Het inmeten en monteren van een plissé hordeur

Het inmeten en monteren van een hordeur is niet moeilijk als u onze montagehandleidingen volgt:

Montagehandleiding
Enkele plissé hordeur (in de dag)
Enkele plissé hordeur (op de dag)

Instructie video’s
Heeft u toch twijfels over het inmeten en monteren? Check dan onze filmpjes op YouTube.
Bij het lezen van de instructies en het zien van de filmpjes worden al uw twijfels weggenomen en kunt u met een gerust hart een plissé hordeur bestellen bij Aluparts en monteren.
Hebben de filmpjes of de montagehandleidingen uw twijfels niet weggenomen? Neem dan gerust contact met ons op want onze professionals voorzien u graag telefonisch of per e-mail van deskundig advies.

Daarom bestelt u uw hordeur bij Aluparts:

  • Op maat gemaakt
  • Opmeetgarantie
  • Voorzien van montagetape
  • Bezorgen of afhalen

Raamhor zelfbouwsets

Naast uw deuren, ook uw ramen voorzien van horren? Dat kan!
Met onze raamhor zelfbouwsets kunt u zelf aan de slag. Binnen een handomdraai bent u van alle muggen, vliegen en wespen in huis af. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zowel te plaatsen in- als op de dag.
Wilt u meer weten over dit product? Neem dan snel een kijkje op onze webshop.

Bekijk raamhor zelfbouwsets

© 2022 Aluparts

Realisatie door Pienter en XELshop