Handbediende zonweringsonderdelen

Zoekt u vervangende onderdelen voor uw handbediende zonwering? Of het nu een zonnescherm, rolluik of screen betreft, Aluparts heeft het vervangende onderdeel in huis. Traditionele zonwering wordt vaak bediend middels de bekende optrekband en bandopwinder. Ook een bediening met draaistang is mogelijk. Dit werkt via een oog aan de buitenzijde, oogwindwerk genoemd. Tot slot kan uw zonwering bediend worden met een slinger die in verbinding staat met een staaldraadwindwerk. Alle bijbehorende onderdelen voor het type bediening kan Aluparts leveren. Wilt u er zeker van zijn dat alle onderdelen aansluiten? Kies dan voor een complete set. Hierin zijn alle losse onderdelen gebundeld zodat u direct aan de slag kunt en u verzekerd bent dat alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd.

Lees meer

Complete handbedieningssets

Bekijk meer

Multifunctionele handbedieningssets

Bekijk meer

Oogwindwerk

Bekijk meer

Bandopwinder en optrekband

Bekijk meer

Koordopwinder en koord

Bekijk meer

Staaldraadwindwerk

Bekijk meer

Advies nodig of vragen?

Neem contact op

Weet u niet zeker welk vervangend onderdeel u nodig heeft? Kijk dan bij veelvoorkomende problemen en oplossingen bij zonwering.

Niet gevonden wat u zoekt?

Heeft u niet gevonden wat u zoekt voor uw handbediende zonwering? Neem dan contact met ons op. Kijk ook bij de categorie zonwering vervangingsonderdelen. Hier staan onderdelen bij die zowel voor handbediende als elektrische zonweringen zijn. Wij hebben ook een breed assortiment van elektrische zonweringsonderdelen.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop