Vervangende onderdelen voor koordbedieningen

Bent u op zoek naar complete koordbedieningssets of onderdelen van een koordbedieningssyteem voor uw buitenzonwering? Aluparts biedt een breed assortiment onderdelen aan voor koordbediening, waaronder geleiders voor koordbediening, koordmolens en uiteraard de koorden zelf. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere verschillende lengtes, breedtes en diktes, zodat er ook voor uw zonweringsysteem de juiste onderdelen te vinden zijn. 

Lees meer

Kunststof koordgeleider met stalen rol

€ 4,85

€ 4,01 excl BTW

Koordmolen (wit) incl. slinger

€ 52,15

€ 43,10 excl BTW

Koordopwinder voor binnen

€ 13,99

€ 11,56 excl BTW

Set voor koordbediening 4,2mm

€ 26,89

€ 22,22 excl BTW

Optrekkoord 4,2mm

In 4 varianten - Vanaf € 11,25

Stalen doorvoerveer

In 2 varianten - Vanaf € 6,06

Onderdelen voor koordbediening

Bij een koordbediening hoort een koordopwinder of een koordmolen. Ook het optrekkoord kan aan vervanging toe zijn. Dit hebben we in verschillende lengtes. Door het gat in de muur kunt u een doorvoerveer doen, zodat het koord soepel gaat, ook als het gat niet helemaal recht geboord is. Aan een doorvoerveer bevestigt u een koordgeleider met rol. Een koord draait u op met behulp van een bandprop aan de zonweringsbuis.

Problemen met zonwering met koordbediening

Als uw zonwering met koordbediening stuk is maar u niet precies weet wat het probleem is, kijk dan bij de meest voorkomende problemen met zonwering.

Niet gevonden wat u zoekt?

Op deze pagina vindt u complete koordbedieningssets en onderdelen voor koordbedieningen. Zoekt u andere onderdelen voor uw zonwering die los staan van de bediening? Kijk dan bij zonwering vervangingsonderdelen. Wilt u uw zonweringsdoek vervangen? Kijk dan bij onze zonweringsdoeken op maat. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u een vraag heeft.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop