Deurvastzetters om de deur open te laten staan

Of u nou een balkon- of tuindeur open wil laten staan of de winkeldeur, voor elke situatie is een passende oplossing te bedenken. Verschillende deurvastzetters zijn op verschillende manieren te gebruiken.

Lees meer

Deurvastzetter met haak en stootbuffer

€ 36,70

€ 30,33 excl BTW

Schroefoog voor windhaak rvs M6 schroefdraad

€ 4,09

€ 3,38 excl BTW

Complete set deurvastzetter met haak en stootbuffer en vastzetpaaltje

€ 58,78

€ 48,58 excl BTW

Deurvastzetter slag 120mm

€ 103,94

€ 85,90 excl BTW

Deurvastzetter slag 90mm

€ 84,72

€ 70,02 excl BTW

Deurvastzetter slag 60mm

€ 76,12

€ 62,91 excl BTW

Vastzetpaaltje voor in grond tbv deurvastzetter met haak en stootbuffer

€ 25,36

€ 20,96 excl BTW

Deurvastzetter slag 30mm

€ 54,52

€ 45,06 excl BTW

Windhaak rvs M6 schroefdraad

In 5 varianten - Vanaf € 24,68

Telescoop deurvastzetters

Telescoop deurvastzetters houden met behulp van een rubberen buffer een deur op z'n plek die langer open dient te staan. Belangrijk in de keuze welke u nodig heeft, is hoe groot de afstand is van de deur naar de vloer waar de deur open moet blijven staan. Voor een naar binnen draaiende deur is 30mm meestal genoeg, bij een naar buiten draaiende deur is de afstand naar de straat of stoep meestal wat langer.

Deurvastzetter met haak en stootbuffer

Als de deur vastzetten op de grond geen handige oplossing is, kan de deur ook nog met een stevig systeem vastgezet worden aan een muur, paal of ander oppervlak als de deur open staat. Dit is een handig systeem als er slechts 1 stand nodig is om op vast te zetten, namelijk volledig tot aan de muur.

Windhaken met schroefoog

Een veelgebruikte oplossing is een windhaak aan de muur en een schroefoog in de deur bevestigen. "De haak op de deur doen" kent bijna iedereen wel van thuis. Veel balkon- en tuindeuren hebben een windhaak. Windhaken hebben we in verschillende lengtes in het assortiment, geschikt om in aluminium te bevestigen met schroefdraad.

Zit hier niet de oplossing tussen die u zoekt? Ook een deurdranger met bijvoorbeeld een vastzetarm kan als deurvastzetter gebruikt worden. Zie onze deurdrangers.

© 2023 Aluparts

Realisatie door XELshop